Time: 15:00
Venue: 't Blok
Country: NL

Zodra de show van Franck Carducci en band begint kan het publiek zijn ogen en oren niet van het podium afwenden, totdat de show is afgelopen. Didgeridoo-duels, dubbelhalsgitaar, buikdansen rond een Theremin, verlichte vleugels over het geluid van een Mellotron, een sensuele versie van «Alice in Wonderland», gebruikmakend van kostuums, make-up en krachtige melodieën, brengt de Franck Carducci-band theatrale klassieke rock terug in het heden.
De klasse van Franck Carducci is af te lezen aan de samenwerking met gerenommeerde artiesten zoals: Steve Hackett (Genesis), die te gast is op zijn nieuwste album en het tijdschrift ‘Classic Rock Society’ heeft de band zojuist benoemd als ‘Best Overseas Band’.
In 2008 verhuisde Franck naar Amsterdam, waar hij zich bij de plaatselijke scene aansloot en regelmatig in de beroemde clubs van de stad optrad. Hij nam deel aan verschillende bands met stijlen variërend van funk, soul, pop en rockmuziek.
In 2010 komt een droom uit: Franck opende voor een van zijn helden, Steve Hackett (Genesis). Steve bekeek het concert van achter de schermen en kwam Franck feliciteren in de kleedkamer voordat hij zelf op het podium ging. Een tijdje later overtuigde Steve Franck zich te concentreren op het produceren van zijn eigen soloalbum.
Drie albums later en na vele tournees over de hele wereld, is Franck terug in Nederland voor een aantal optredens.